MEZINÁRODNÍ SEMINÁŘ WOF CZECH 2019

Článek je o semináři






Ve dnech 25. a 26. května 2019 proběhlo 8. mezinárodní gasshuku W.O.F. KARATE a KOBUDO ve sportovní hale TJ Jiskra Havlíčkův Brod. Výuku na celém semináři vedl Okinawský velmistr hanshi Kenyu CHINEN (9. dan Okinawa Shorin-ryu Karate a 9. dan Okinawa Kobudo), který je hlavním instruktorem a prezidentem celosvětové organizace World Oshu-kai Dento Okinawa Shorin-ryu Karate Kobudo Federation (WOF) a jedním z největších expertů karate a kobudo na světě. Tuto akci organizoval hlavní instruktor WOF pro ČR a předseda ČFOKK Jan Kopecký

(6. dan Okinawa Shorin-ryu Karate, 4. dan Okinawa Kobudo), který je přímým žákem senseie Chinena.

Mezinárodní seminář byl určen nejen pro pokročilé karatisty a „kobuďáky“, ale i pro jejich studenty a svěřence, začátečníky a členy jiných organizací a svazů. Pod vedením okinawského velmistra tato akce přilákala přes 70 účastníků z České republiky, Polska, Francie, Německa, Slovenska a Maďarska.

Den před zahájením semináře 24. května 2019 proběhly zkoušky na mistrovské stupně v Okinawa Shorin-ryu Karate a Okinawa Kobudo, které prováděl sensei Chinen a udělil těmto členům ČFOKK:

Zuzana Dlugošová (dojo Havl. Brod) 1.dan Shorin-ryu Karate

Róbert Becza a Katarína Baraníková (dojo Bratislava) 1.dan Okinawa Kobudo

Radek Zikmund (dojo Praha) 2.dan Shorin-ryu Karate a 2.dan Okinawa Kobudo

Marek Mach (dojo Praha) 2.dan Shorin-ryu Karate

Igor Vakoš (dojo Bratislava) 4.dan Okinawa Kobudo

Jan Kopecký (hlavní instruktor WOF ČR) 5.dan Okinawa Kobudo